• Glass Thermos Liner
  • Termal Lunch Box
  • Thermos Flask
  • Our Design

    Keyster karo kekuwatan teknis perusahaan lan kualitas produk

  • Our Craft

    It is a limited liability company specializing in the production of thermos bottles

  • Produk Kita

    he company will implement the GB/T19001-2000 idt ISO9001:2000 standard

  • abou kita

Nantong Keyster Termal Jampel Produk Co, Ltd yaiku dununge ingg Yazhou Kutha Industri lan Perdagangan Taman, Hai'an Negoro. Iku yaiku a dibatesi tanggung jawab perusahaan ahlig ingg ing produksi saka ingrmos botol, inggsulated tong mau lan linggers. Keyster karo ing perusahaan's duwe teknis kekuwatan lan produk kualitas, becike rega, prayaikued dening pangguna.

Maca liyane