0.35L Teacup Gelas Liner
  • Air Pro0.35L Teacup Gelas Liner
  • Air Pro0.35L Teacup Gelas Liner
  • Air Pro0.35L Teacup Gelas Liner
  • Air Pro0.35L Teacup Gelas Liner
  • Air Pro0.35L Teacup Gelas Liner

0.35L Teacup Gelas Liner

The following is about 0,35L Teacup Gelas Liner related,I hope kanggo nulungi you better ngertos 0,35L Teacup Gelas Liner.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Utas Kaca Teacup 0.35L


Features


1. Excellent liner quality

Jampel tahan suwe, gampang digawa, lengkap spesifikasi

2. Liner detail

Large capacity, smooth appearance, not easy to leak

3. Insulation liner

Careful production, bright color, not easy to deform

4. The sharp corner of the liner

Small size, easy to install, large quantity favorably


 

Pandhuan kanggo nggunakake


1. Ayo ngresiki jero tutup wadhah lan jero lan njaba wadhah kanggo preheating utawa pre-cool (isi banyu panas utawa adhem, tutup tutup suwene 5 ~ 10 menit, adus banyu ing wadhah) , lan tetep efek pengawetan panas dadi luwih apik.

2. The bottle liner should avoid severe vibration, and the bottom tail pipe must not be damaged, otherwise the heat preservation performance will be lost.

3. When purchasing the bottle liner assembly, do not force the bottle liner into the shell; check that the bottom bottom screw is flat and well, and tighten the bottle when tightening the bottle.

4, placed in a place where children can not touch, so as not to burn.

 

 

Why choose us?


1. We are the only manufacturer in China that is still producing glass liners for insulated lunch boxes.

2. Liner botol termos penebat bahan kaca luwih ramah lingkungan lan luwih aman tinimbang liner stainless steel, lan ora bakal ngilangi bahan-bahan sing mbebayani.

3. Perusahaan ndhukung kanggo nggawe macem-macem jinis pelapik kaca.

4. It can provide three kinds of environmental protection grades of medium and high temperature, which meet the import standards of any country in the world.


Supply Ability

Supply Ability:10000 Piece/Pieces per Day


Packaging & Delivery

Detail kemasan:24pcs / kothak

Port:  Shanghai

Lead Time :

Kuantitas (Potongan) 1 - 5000 & gt; 5000

Time(days) 30 To be negotiated


 

Panas Tags: 0.35L Teacup Gelas Linger, Chinga, manufacturers, suppliers, factory, Made ing Chinga, wholesale, Customized, buy, cheap, discount, andhap rega, high kualitas, ing stock, Bulk, Gratis Sample, rega, Price list, quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.