0.45L Thermos Liner
  • Air Pro0.45L Thermos Liner
  • Air Pro0.45L Thermos Liner
  • Air Pro0.45L Thermos Liner
  • Air Pro0.45L Thermos Liner

0.45L Thermos Liner

The nderek yaiku about 0,45L Thermos Liner related,I hope to help sampeyan better understand 0,45L Thermos Liner.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

0.45L Thermos Liner


Fitur


1. Kualitas liner sing apik banget

Long-lasting insulation, easy to carry, complete specifications

2. Liner detail

Large capacity, smooth appearance, not easy to leak

3. liner insulasi

Careful production, bright color, not easy to deform

4. Pojok sudhut liner

Ukuran cilik, gampang dipasang, jumlah gedhe sarujuk


 

Langkah-langkah:


● This product is a glass liner structure. It is forbidden to heat directly on the stove.

â— Nalika ngresiki, ora adus nganggo mesin cuci piring utawa liya-liyane.

● Do not scrub with steel balls and other chemical solutions (strongly corrosive).

● Do not place the heat preservation container near a heat source such as a stove to prevent the plastic parts from being deformed by heat.

â— Mangga nangani kanthi ati-ati, aja kuwalik, ngirit, ngganggu, ngindhari cacat lan depresi konten, nyuda kinerja insulasi.

● When placing ice cubes, do not force large ice cubes that exceed the size of the mouth of the container into the container.

"Aja nyimpen produk teh, jus, utawa susu ing wadhah suwene suwe (luwih saka 1 dina) kanggo nyegah rusak lan ambu ora enak.

â— Mangga priksa liner botol lan tutup kanthi rutin. Yen plug kasebut ditemokake rusak utawa rusak, mula bisa diganti. Aja bocor banyu panas lan scalding awak manungsa.

â— Aja ngumumake bocah menyang wadhah terisolasi sing ngemot banyu panas utawa panganan liyane supaya ora ngobong.


 

Panas Tags: 0.45L Thermos Linger, Chinga, produsen, suppliers, factory, Made ing Chinga, wholesale, Customized, buy, murah, diskon, andhap price, high quality, ing stock, Bulk, Free Sample, price, Rega list, quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.