1.0L Glass Thermos Bottle
  • Air Pro1.0L Glass Thermos Bottle
  • Air Pro1.0L Glass Thermos Bottle
  • Air Pro1.0L Glass Thermos Bottle
  • Air Pro1.0L Glass Thermos Bottle
  • Air Pro1.0L Glass Thermos Bottle

1.0L Glass Thermos Bottle

Ing following is babagan 1.0L gelas termos bottle related,I hope kanggo nulungi you better ngertos 1.0L gelas termos botol.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

1.0L glass thermos bottle

 

Quick details


Drink ware Type:Vacuum Flasks & Thermoses

Wong sing Ditrapake: Kabeh

Thermal Insulation Performance:24 hours

Bottle Type:Vacuum

Wangun: HANDGRIP

Produksi: Campuran vakum

Certification:CE / EU, FDA, LFGB, SGS

Fitur: Mesra Eco, Portable, Simpenan

Panggonan Asal: Nantong, Jiangsu, China

Jeneng merek: Keyster

Material:Plastic Body, glass liner

Usage:water, coffee, tea, drinking

Kapasitas: 1000ml

Type:keep hot & cold water bottle

Packing:Egg Crate

1.0L Glass Thermos Shell

 

Thermos insulation principle


Prinsip penebat termos tegese mandheg gabus digunakake kanggo nyegah konveksi ing antarane hawa panas lan adhem; celah ing antarane botol lapisan kaping pindho wis vakum kanggo ngatasi konduksi panas; lapisan perak sing tipis ditrapake ing botol. Gawe cermin sing nggambarake cahya lan nuduhake panas, supaya lapisan salaka digunakake kanggo mblokir radiasi panas. Kanthi cara iki, panas ora bakal ilang lan bakal duwe peran kanggo pengawetan panas.

 

Napa milih kita?


1. We are the only manufacturer in China that is still producing glass liners for insulated lunch boxes.

2. Liner botol termos penebat bahan kaca luwih ramah lingkungan lan luwih aman tinimbang liner stainless steel, lan ora bakal ngilangi bahan-bahan sing mbebayani.

3. The company supports customizing various types of glass liners.

4. It can provide three kinds of environmental protection grades of medium and high temperature, which meet the import standards of any country in the world.

1.0L Glass Thermos Shell

 

 

Panas Tags: 1.0L Glass Thermos Botol, China, produsen, suppliers, pabrik, Made in China, Grosir, Customized, buy, murah, discount, low rega, high quality, in saham Bulk, Free Sample, rega, Price list, quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.