1.0L Medium Kaliber Thermos Liner
  • Air Pro1.0L Medium Kaliber Thermos Liner
  • Air Pro1.0L Medium Kaliber Thermos Liner
  • Air Pro1.0L Medium Kaliber Thermos Liner
  • Air Pro1.0L Medium Kaliber Thermos Liner
  • Air Pro1.0L Medium Kaliber Thermos Liner

1.0L Medium Kaliber Thermos Liner

The nderek is about 1.0L Medium Caliber Thermos Liner gegayutan, Aku hope to help you better understand 1.0L Medium Caliber Thermos Liner.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

1.0L Medium Caliber Thermos Liner


Rincian cepet


Name: Thermos flask

Wong sing ditrapake: kabeh

Thermal insulation performance: 24 hours

Jinis botol: vakum

Shape: belly cup

Produksi: flaskum vakum

Birthplace: Nantong, Jiangsu, China

Brand: Keyster

Material: Glass

Usage: water

Product Name: Thermos

Kapasitas: 1.0L

Type: vacuum pot

Trademark: printed

Packing: 24 pieces / box

Fungsi: tetep ngombe panas lan adhem



Instructions for use


1. Ayo ngresiki jero tutup wadhah lan jero lan njaba wadhah kanggo preheating utawa pre-cool (isi banyu panas utawa adhem, tutup tutup suwene 5 ~ 10 menit, adus banyu ing wadhah) , lan tetep efek pengawetan panas dadi luwih apik.

2. The bottle liner should avoid severe vibration, and the bottom tail pipe must not be damaged, otherwise the heat preservation performance will be lost.

3. When purchasing the bottle liner assembly, do not force the bottle liner into the shell; check that the bottom bottom screw is flat and well, and tighten the bottle when tightening the bottle.

4, diselehake ing papan sing ora bisa didemek bocah, supaya ora kobong.


Napa milih kita?


1. We are the only manufacturer in China that is still producing glass liners for insulated lunch boxes.

2. Liner botol termos penebat bahan kaca luwih ramah lingkungan lan luwih aman tinimbang liner stainless steel, lan ora bakal ngilangi bahan-bahan sing mbebayani.

3. The company supports customizing various types of glass liners.

4. It can provide three kinds of environmental protection grades of medium and high temperature, which meet the import standards of any country in the world.


Supply Ability

Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben dina


Packaging & Delivery

Detail kemasan:24pcs / kothak

Port:  Shanghai

Lead Time :

Quantity(Pieces)  1 - 5000 >5000

Wektu (dina) & nbsp; 30 Ditelingi



Panas Tags: 1.0L Medium Caliber Thermos Linger, Chinga, manufacturers, suppliers, factory, Made ing Chinga, Grosir, Selaras, tuku, murah, discount, low price, high quality, ing stock, Bulk, Free Sample, price, Price list, quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.