Gelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box
  • Air ProGelas Insulated Nedha awan Box

Gelas Insulated Nedha awan Box

Ing following is about Gelas Terisolasi Lunch Box related,Hot selling loropaken eko plastik terisolasi bento nedha awan box karo glass liner customized accepted/thermo nedha awan box . I hope to help you luwih understand Gelas Terisolasi Lunch Box.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Glass insulated lunch box

 

Quick details


Jeneng Produk: Kothak nedha awan termal

Wong sing ditrapake: kabeh

Material: Glass

Fungsi: tetep ngombe panas lan adhem

Thermal insulation performance: 24 hours

Bottle type: vacuum

Shape: belly cup

Production: Vacuum flask

Merek: Keyster

Place of production: Nantong, Jiangsu, China

Glass Insulated Lunch Box

 

Fitur


1. & nbsp;Kualitas liner sing apik banget

Jampel tahan suwe, gampang digawa, lengkap spesifikasi

2. Liner detail

Large capacity, smooth appearance, not easy to leak

3. Insulation liner

Produksi kanthi ati, warna sing cerah, ora gampang diowahi

4. The sharp corner of the liner

Ukuran cilik, gampang dipasang, jumlah gedhe sarujuk


Precautions:


â- Produk iki minangka struktur pelapis kaca. Dilarang kanggo nutup panas ing kompor.

â— Aja nggosok nganggo bal baja lan solusi kimia liyane (kuwat banget).

● Do not place the heat preservation container near a heat source such as a stove to prevent the plastic parts from being deformed by heat.

"Aja nyimpen produk teh, jus, utawa susu ing wadhah suwene suwe (luwih saka 1 dina) kanggo nyegah rusak lan ambu ora enak.

â— Aja ngumumake bocah menyang wadhah terisolasi sing ngemot banyu panas utawa panganan liyane supaya ora ngobong.

● When cleaning, do not wash with a dishwasher or the like.

● When placing ice cubes, do not force large ice cubes that exceed the size of the mouth of the container into the container.

â— Mangga priksa liner kothak nedha awan lan tutup kanthi rutin. Yen ditemokake rusak utawa rusak, mula kudu diganti. Aja banyu bocor panas lan ngobong awak.

â— Mangga nangani kanthi ati-ati, aja kuwalik, ngirit, ngganggu, ngindhari cacat lan depresi konten, nyuda kinerja insulasi.


Napa milih kita?


1. We are the only manufacturer in China that is still producing glass liners for insulated lunch boxes.

2. Glass material insulation thermos bottle liner is more environmentally friendly and safer than stainless steel liner, and will not decompose harmful substances.

3. The company supports customizing various types of glass liners.

4. Bisa nyedhiyakake telung jinis gelar pangayoman lingkungan kanthi suhu medium lan dhuwur, sing cocog karo standar impor saka negara apa wae ing jagad iki.

Glass Insulated Lunch Box

 

Panas Tags: Glass Insulated Nedha awan Box, Chinga, manufacturers, suppliers, factory, Digawe ing Chinga, wholesale, Selaras, buy, cheap, diskon, low rega, high kualitas, ing stock, Bulk, Gratis Sample, rega, Price dhaptar, quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.