Babagan Kita


Nantong Keyster Thermal Insulation Products Co, Ltd mapan ing Industri Perumahan lan Perdagangan Yazhou, Hai'an County. Minangka perusahaan tanggung jawab winates khusus kanggo produksi botol termos, tong terisolasi lan lapisan. Keyster karo kekuwatan teknis perusahaan lan kualitas produk, rega pilihan, dipuji dening pangguna.


Saiki, perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 karyawan lan 15 teknisi. Wis kantor, teknologi produksi, sumber lan pemasaran, keuangan lan departemen utama liyane. Saliyane adol normal menyang Jiangsu, Shanghai, Zhejiang, Anwei, Jiangxi, Henan, Shandong lan papan liya, sawetara produk diekspor menyang Asia Kidul-taun saben taun. Sajrone 300 km, perusahaan kita uga ngirim gratis menyang lawang, lan pangiriman pas wektune.




Kanggo ngiyatake manajemen kualitas perusahaan lan nggabungake konsep konsep manajemen internasional, perusahaan bakal ngetrapake standar GB / T19001-2000 idt ISO9001: 2000, sing bakal nggawe sistem kualitas kabeh luwih lengkap lan sampurna . Lan perusahaan kita mesthi netepi kawicaksanan kualitas "berorientasi wong, menang kualitas, dandan terus-terusan", lan kanthi tulus nampa para pelanggan kanggo negosiasi bisnis karo perusahaan kita.