Industry kawruh

  • Kepiye kanggo use ing insulated nedha awan box?Prepare ing food that needs kanggo be cooked kanggo heat ing food: add ing appropriate amount saka banyu kanggo ing heating plate, put ing food inkanggo ing asli nedha awan box, and put iku inkanggo ing body, ingn tutup ing outer tutup.

    2019-07-25

  • After using ing ingrmos for a long time, be ati-ati kanggo resik ing liner. Ana ing kana yaiku several ways kanggo do this: Add 50g saka baking soda kanggo a cup saka water, pour it inkanggo ing botol lan gently shake it. The scale can be easily removed.

    2019-07-24

  • Holding a thermos flask yaiku a umume phenomenon in our life, but if the mug yaiku kitaed salah, iku bakal endanger our health. Sabanjure let kita see what can't be put into the thermos?

    2019-07-24

 1