Company Warta

  • The terisolasi nedha awan kothak can nyuda ing food in ing kothak and ing outside of ing food, and nyoba to maintain its asli suhu; in addition, ing terisolasi nedha awan kothak wis better sealing, can also avoid kontak karo ing udhara, reducing ing kasempatan of deterioration.

    2019-07-25

  • What should I mbayar attention kanggo kapan using a panas pengawetan bucket? To nyegah panganan spoilage, the panganan that yaiku didhahar at noon that day yaiku sing paling apik rampung in the enjing, lan the temperature of the dyaikuiapake meals yaiku lowered lan banjur put inkanggo the panas pengawetan bucket. Yen the unit wyaiku a refrigerakanggor, the panganan yaiku sing paling apik kept in the refrigerakanggor. refrigeration.

    2019-07-25

  • Ana ing kana are three ways saka heat transfer: panas radiation, panas convection, and heat conduction. Under ing katerangan saka ing sun, people bakal feel ing heat saka ing body. Iki is because ing heat saka ing sun has hit us. Iki is called panas radiation. Ing best way kanggo prevent heat radiation is kanggo pamblokiran it bali. Ing

    2019-07-24

  • Akut digunakake kanggo dadi susu ing a inggrmos sagetgkir. After a long wektu, ngombe it will cause diare. Aku dadilieve many people didn't ngerti it dadifore. Akun fact, many parents will uga make kayata mistakes, nggunakake a mug kanggo bringg panas susu kanggo ingg school. Parents will pay liyane attention ing ingg future, ing fact, ing saliyane kanggo susu, ingg followingg four jingis of water saget not dadi digunakake ing ingsulated cups!

    2019-07-24

 1